Over ODS en Klöckner

Lokale marktkennis, schaalgroottevoordeel, slagkracht en degelijkheid

ODS Dak- en Geveltechniek levert met de profielen van het Zwitserse Jansen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. ODS is een toonaangevende multi-metaal distributeur en levert een breed assortiment staal, rvs, aluminium, non-ferro en technische producten voor de bouw en industrie.

Sinds 1993 maakt ODS deel uit van het Klöckner concern. Een wereldwijd beursgenoteerd handelsconcern dat voornamelijk actief is in Europa en de Verenigde Staten met een jaaromzet van meer dan zeven miljard euro.

Ons hoofdkantoor in Barendrecht en onze Antwerpse vestiging bundelen voor u alle kennis van de markt op het vlak van dak- en geveltechniek. Die kennis en jarenlange ervaring is beschikbaar voor u.

Passie voor profielen, wij zijn er voor u

ODS & Jansen, duurzame samenwerking op hoog niveau

 

Bij ODS gaan we altijd voor de langetermijnrelatie, zowel met onze klanten als onze toeleveranciers. Investeren in elkaar maakt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt en van wat er gewenst is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste basis is om op verder te bouwen.

Onze lokale markten hebben hun eigen eisen en wensen, gebaseerd op het klimaat, wet- en regelgeving, maar ook op architectuur en historie. Op basis van deze input ontwikkelt Jansen in opdracht van ODS de specifieke stalen productlijnen waarmee we u optimaal van dienst kunnen zijn.

De relatie tussen ODS en Jansen bestaat al bijna vijftig jaar.

Onbegrensde creativiteit,
alles begint met een idee